Blog

Investeer in een professionele uitstraling

Investeer in een professioneel voorkomen

Iedere ondernemer kent het belang van een professionele uitstraling. Voor een professionele uitstraling moet jij er zelf  professioneel uit zien. Een onprofessionele uitstraling zorg ervoor dat opdrachtgevers of klanten voor de volgende opdracht liever iemand anders zullen vragen. Een maatpak is het ideale middel om zo professioneel mogelijk over te komen.

Read more

Wanneer ontvang je je zorgtoeslag in 2020?

Wanneer ontvang je je zorgtoeslag in 2020?

Zorgtoeslag is iets waar je als scholier of student met smart op wacht aan het einde van de maand. Maar wanneer ontvang je je zorgtoeslag precies in 2020?

Read more

Waar moet je op letten bij het lenen van geld

Waar moet je op letten bij het lenen van geld?

Stel je voor: je gaat uit huis en wil een leuke inboedel aanschaffen, of misschien heb je net je rijbewijs gehaald en ga je op zoek naar je eerste auto! In deze gevallen kan je ervoor kiezen om een lening af te sluiten. Als je besluit om geld te lenen dan zijn er echter wel enkele dingen waar je op moet letten. welke dit zijn? Dat lees je hieronder!

Read more

Refurbished iPhones: de ideale oplossing voor studenten

Refurbished iPhones: de ideale oplossing voor studenten

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder een smartphone. Ook studenten hebben er altijd een bij zich, voor het bijhouden van hun agenda, het maken van notulen of het zoeken naar de actuele treintijden. Maar een nieuwe smartphone is duur, en niet alle studenten kunnen zich dat veroorloven. Daarom gaan ze op zoek naar andere alternatieven, zoals de refurbished iPhone.

Read more

Tips voor het optimaal beschermen van jouw smartphone

Tips voor het optimaal beschermen van jouw smartphone

Markonderzoekbureau Multiscope heeft 823 smartphonegebruikers gevraagd naar het gebruik van het toestel. Tachtig gebruikers gaven aan dat zij een kapot scherm hebben. De meeste schade is veroorzaakt door vallen van de smartphone. Dit is jammer want een smartphone is een waardevol bezit en het ziet er natuurlijk niet uit zo’n flinke barst in het scherm. Het is dan te hopen dat de touchscreen nog werkt.

Read more

Hoe jij in 4 stappen je ideale studentenkamer inricht

Hoe jij in 4 stappen je ideale studentenkamer inricht

Het is eindelijk zover! Je verlaat je ouderlijk huis en gaat op kamers. Heb je je ideale plekje gevonden in jouw studentenstad? Dan is het tijd om hem in te richten. Maar hoe doe je dat? Wij zetten 4 stappen op een rijtje waardoor jij je studentenkamer in een handomdraai ideaal inricht.

Read more

Tips voor afstuderen in combinatie met bijbaan en afstudeerstage

Afstuderen in combinatie met bijbaan en afstudeerstage

Eindelijk is het zover, je mag afstuderen en beginnen met het schrijven van je onderzoeksvoorstel en scriptie! Nog maar een paar maanden en jij bent in bezit van je felbegeerde diploma! Toch? Wij merken echter vaak dat afstuderen een hele omschakeling is voor veel studenten. Op zich ook niet raar, je moet vaak het schrijven van je scriptie combineren met een afstudeerstage en vaak heb je daarnaast ook nog een bijbaan.

Read more

Wanneer ontvang je je zorgtoeslag in 2019?

Wanneer ontvang je je zorgtoeslag in 2019?

Zorgtoeslag is iets waar je als scholier of student met smart op wacht aan het einde van de maand. Maar wanneer ontvang je je zorgtoeslag precies in 2019?

Read more

Reisvaccinaties voor de top 20 bestemmingen buiten Europa

Reisvaccinaties voor de top 20 bestemmingen buiten Europa

Trek jij er deze zomer op uit om de wereld te ontdekken? In veel verre landen zijn bepaalde reisvaccinaties aanbevolen of zelfs verplicht. Helaas zijn vaccinaties niet gratis. Gelukkig worden de onkosten vaak geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit je zorgverzekering, als je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Welke reisvaccinaties heb jij nodig voor jouw vakantiebestemming?

Read more

Trial and error: 5 redenen waarom falen op de werkvloer niet erg is

Trial and error: 5 redenen waarom falen op de werkvloer niet erg is

Als werknemer (zoals een ontwikkelaar) moet je wel beetje perfectionistisch zijn. Je doet gedetailleerd werk waarbij de kleinste veranderingen grootse gevolgen kunnen hebben. Daarnaast werk je in de meeste bedrijven heel zelfstandig. Jij bent de enige die kan wat jij kan, dus moet je soms ook in je eentje doorslaggevende beslissingen maken. Grote kans dat er wel eens iets fout gaat. Veel werknemers ervaren hierdoor veel stress en dit kan zelfs leiden tot een burn-out. Dit zijn 5 redenen waarom falen op de werkvloer absoluut niet erg is. In tegendeel zelfs!

Read more