5 redenen waarom het aanvragen van je zorgtoeslag op Leuker.nl belangrijk en leuk is!

In Nederland zijn we verplicht om op z’n minst een basisverzekering voor de zorg af te sluiten. Hierdoor ben je voor eventuele medische kosten verzekerd. Doordat deze basis zorgverzekering voor elke Nederlander verplicht is koos de overheid er in 2006 voor om z’n burgers een handje te helpen en bij te staan in de kosten. Dit doet de Belastingdienst in de vorm van zorgtoeslag. En laat jij nou net als student of scholier zijnde hoogstwaarschijnlijk recht hebben op deze toeslag! Daarom hieronder vijf redenen waarom het aanvragen van je zorgtoeslag op Leuker.nl belangrijk en leuk is!

Reden 1: Zorgtoeslag wordt maandelijks uitbetaald. Dus heb jij nou recht op deze zorgtoeslag dan valt de maandelijkse zorgpremie een stuk lager uit en heb jij weer extra centjes om te besteden. Mooi toch?!

Reden 2: Geen DigiD! Op Leuker.nl kan je zonder DigiD je zorgtoeslag aanvragen. Geen gedoe met lastige vragen die je moet beantwoorden of vergeten codes die je moet invullen. Gewoon simpel binnen een paar minuten je zorgtoeslag op Leuker.nl aanvragen.

Reden 3: Vraag je niet je zorgtoeslag aan dan ben je een dief van je eigen portemonnee. Scholieren en studenten lopen hier namelijk maximaal €936 per jaar mee mis! Met dat geld zou je zelfs een heerlijke vakantie naar Spanje kunnen boeken!

Reden 4: Wij maken het extra leuk en makkelijk. Eenmalig 5 minuten investeren betekent uiteindelijk maandelijks een extra inkomen. Toch zijn er 4 op de 10 jongeren die niet hun zorgtoeslag aanvragen. Daarom is het aanvragen van je zorgtoeslag op Leuker.nl extra makkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is een paar persoonlijke gegevens in te vullen en wij sturen je aanvraag naar de Belastingdienst en doen de rest.

Reden 5: Als je je zorgtoeslag op Leuker.nl aanvraagt dan ontvang je niet alleen snel deze maandelijkse toeslag maar kan je ook nog eens profiteren van leuke acties en kortingen. Kies er bijvoorbeeld voor om voordeliger bij Train More te sporten of met korting een CJP pas of Knaek pas aan te vragen.