ByDeHand: Your Personal Organizer!

Zorgtoeslag, huurtoeslag, belastingteruggave, er is in Nederland van alles waar je als jongere recht op hebt. Toch maken veel jongeren hier nog steeds geen gebruik van. Ze lopen dan al snel honderden euro’s per jaar mis! Maar hoe zorg je er nu voor dat je wél alles krijgt waar je recht op hebt?

 

Het allerbelangrijkste om mee te beginnen is een overzichtelijke digitale administratie. Zorg dat je al jouw belangrijke documenten, zoals je verzekeringspolis of belastingaangifte altijd en overal snel kunt vinden, bijvoorbeeld als de Belastingdienst hierom vraagt. Ook weet je veel beter wanneer je iets moet regelen, aanvragen of stopzetten als je je spullen netjes op orde hebt. Zo voorkom je boetes, of betaal je niet onnodig voor abonnementen.

 

Met ByDeHand verdiep jij je in jouw financiële toekomst en sta je nooit meer voor verassingen! Zo kun je al je belangrijke (financiële) documenten veilig bewaren, wordt je geholpen om bewust te besluiten om zo uiteindelijk meer te besparen!

 

 

Houd altijd overzicht

Met ByDeHand hou je altijd het overzicht. Je kunt al je belangrijke documenten, afspraken en deadlines geordend opslaan in overzichtelijke dossiers, altijd en overal beschikbaar. Een kopie van je paspoort, het garantiebewijs van je laptop of de jaaropgave van je bijbaantje; met ByDeHand vind je alles razendsnel terug!

 

Regelen

Het regelen van je administratieve en financiële zaken lastig? ByDeHand helpt je op weg! Maak bewuste keuzes met de handige tips, alerts, checklists en analyses over zaken die belangrijk zijn voor jou. Is je paspoort bijna verlopen of verloopt de garantie van je telefoon? Op ByDeHand stel je eenvoudig deadlines en herinneringen in. Zo weet je precies wanneer, wat en hoe je iets moet doen!

 

Wat past het beste bij jou?

ByDeHand ondersteunt je bij het nemen van financiële beslissingen helpt je om altijd zicht te houden op je inkomsten en uitgaven. Of het nu gaat om verzekeringen of abonnementen, met onze tools weet je precies hoe en waar jij kunt besparen. Met handige analyses, tips, checks en alerts bespaar je dus niet alleen tijd, maar ook geld!

 

 

Is ByDeHand iets voor jou?

Herken jij deze situaties? Dan is ByDeHand waarschijnlijk echt iets voor jou!

 

Voor de race tegen de klok

“Oh nee, vandaag is echt de laatste dag dat ik nog mijn belastingaangifte kan doen. Waarom stel ik dit nou ook altijd uit? Gister de hele dag thuis geweest. Toen had ik het prima even kunnen regelen. Maar ja, toen had ik er gewoon echt geen zin in. Vorig jaar ook al een boete gekregen. Wanneer ga ik dit nou een keer gewoon op tijd regelen?!”

 

Voor de chaoot

“Waar ligt nou dat bonnetje? Ik weet zeker dat ik hem bewaard heb. Volgens mij heb ik nog een jaar garantie op mijn laptop. Waar is nou mijn zwarte multomap? Daar zit toch alles in. Oh nee, alleen maar verlopen bonnetjes. Ik krijg ook een deel via de mail binnen natuurlijk! Denk ik eens een keer ergens op tijd aan, kan ik niks vinden!”

 

Voor houvast

“Iedereen heeft het de hele tijd maar over ‘toeslagen’ of zoiets, maar ik kan het nergens terug vinden. Ik kan het wel aan iemand vragen, maar ik zou dit toch ook wel zelf moeten kunnen regelen? Ik weet niet eens waar ik recht op heb! Nou ja, ik laat het voor nu wel gewoon zitten, snap er toch niet zo veel van en straks doe ik het nog verkeerd.”

 

 

Wil jij je (financiële) administratie snel en gemakkelijk op orde krijgen? Wil je allerlei tips en herinneringen krijgen, zodat je precies weet wanneer je dingen moet regelen? Dan is ByDeHand.com iets voor jou! Bespaar jezelf tijd, geld en gedoe; klik hier om een account aan te maken!

 

Ben je 25 jaar of jonger? Dan is ByDeHand voor jou gratis!