FLKS zorgverzekering, dé verzekering voor jongeren!

November, DE maand van de zorg. In deze maand draait alles om zorgpremies, zorgpolissen en zorgverzekeringen. Zit je nog bij de goede zorgverzekeraar? Is er misschien een zorgverzekering die nog voordeliger is en beter bij jouw situatie aansluit? Allemaal dingen waar mensen in de maand november extra naar gaan kijken en hierdoor soms de keuze maken om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Maar welke zorgverzekering past bij jou? Wij kunnen in ieder geval elke jongere de voordelige FLKS zorgverzekering aanraden. De FLKS zorgverzekering is namelijk speciaal voor jongeren ontwikkeld en daardoor erg flexibel en voordelig. Zorgverzekering afgesloten? Vraag dan gelijk je zorgtoeslag op Leuker.nl aan en krijg maandelijks wel 83 euro extra geld!

Waarom is FLKS de beste zorgverzekering?

Maar waarom zou je nou voor  de FLKS verzekering kiezen en niet voor een OHRA verzekering of Menzis? De hoofdreden waarom jij als jongere voor een FLKS verzekering zou moeten kiezen, is omdat je heel veel keuzevrijheid hebt en niet voor onnodige dingen verzekerd ben. Nou ben ik zelf nog niet zo lang geleden student geweest en nog redelijk jong (al zeg ik het zelf) en vond ik het best lastig om te kijken welke zorgverzekering nou het beste bij mijn situatie aansluit. Totdat ik hoorde over de FLKS jongerenverzekering. Want eerlijk is eerlijk, een zorgverzekering die speciaal voor jongeren is ontwikkeld moet toch wel voordelig en goed voor jongeren zijn?! 

Wat is de FLKS zorgverzekering?

Voordeel nummer 1 is dat FLKS een zorgverzekering aanbiedt waarbij keuzevrijheid bovenaan staat. Zoals iedereen weet heb je als jongere maar weinig zorg nodig, en al helemaal in vergelijking tot bijvoorbeeld ouderen. Toch wordt hier vaak geen rekening mee gehouden bij zorgverzekeringen. Daarom kan jij met een FLKS jongerenverzekering de zorg kiezen die bij jouw levensstijl aansluit en blijft de zorgverzekering ook nog eens goedkoop. Met de FLKS zorgverzekering kun je bij alle ziekenhuizen, huisartsen en specialisten in Nederland terecht voor noodzakelijke geneeskundige hulp. Dat betekend ook bij academische ziekenhuizen!

FLKS verzekering geeft werelddekking

Ik heb na mijn middelbare school een tijd gereisd en ik weet dat er met mij nog heel veel andere jongeren zijn die ook lekker gaan backpacken tijdens hun tussenjaar. Ik kan uit ervaring zeggen dat een goede verzekering een absolute must is voordat je op reis gaat en zeker iets is waar je niet te licht over moet denken. Vandaar dat de FLKS verzekering perfect is. Want ga jij reizen? dan heeft de FLKS aanvullende verzekering onder andere 100% werelddekking wanneer je op reis gaat! Spoedeisende zorg wordt hiermee volledig vergoed, zelfs in de Verenigde Staten en Canada. Hierbij is het niet nodig om medische kosten in je reisverzekering mee te verzekeren. Plus daarbij worden preventieve geneesmiddelen en vaccinaties ter voorbereiding van je grote avontuur ook nog eens vergoed (tot een maximum van 150 euro per kalenderjaar). Ideaal toch?

FLKS en tandartskosten

Ben je nou bang dat je vaak last hebt van je gebit of beoefen je een sport (bijvoorbeeld hockey) waarbij de kans aanwezig is dat je een keiharde bal tegen je tanden aankrijgt? Dan kan het wel eens handig zijn om de aanvullende FLKS verzekering te nemen waarin de zorg goed aansluit bij jouw leven. FLKS heeft daarbij de vergoeding van tandzorg in het aanvullende pakket opgenomen waardoor een aparte, dure tandartsverzekering in de meeste gevallen niet nodig is. Kijk even op de website voor de vergoeding en meer informatie over de aanvullende verzekering.

Kortom, wil jij niet voor onnodige dingen verzekerd zijn, zoals bijvoorbeeld een rollator (terwijl je 21 bent), de anticonceptiepil terwijl je een man bent of die gratis leesbril die je mag uitzoeken terwijl je ogen prima zijn? Kies dan voor de flexibele, goedkope en goed dekkende FLKS jongerenverzekering en vraag daarna gelijk je zorgtoeslag op Leuker.nl aan! En ben je in het bezit van een CJP kortingspas of een Knaek pas dan krijg je ook nog eens extra korting op een aanvullende verzekering van FLKS!