Heb jij je zorgtoeslag 2015 al?

Veel jongeren weten niet dat je nog steeds je zorgtoeslag van het vorige jaar kunt aanvragen! Wij leggen het voor je uit. Zorgtoeslag is een financiële steun van de overheid om je verplichte zorgverzekering te betalen (verplicht vanaf 18 jaar). Je hebt tot 1 september om de zorgtoeslag 2015 nog aan te vragen.

Stel je bent in februari 2015 18 jaar geworden en verdient minder dan ongeveer 27 duizend euro, dan heb je vanaf dat moment recht op zorgtoeslag. Je hebt namelijk recht op zorgtoeslag vanaf de maand nadat je 18 bent geworden. In dit geval heb je dus vanaf maar 2015 recht op zorgtoeslag. Het kan natuurlijk dat je dat toen nog niet wist en dus geen zorgtoeslag hebt aangevraagd. Nu baal je natuurlijk, want je bent nu 10 maanden aan zorgtoeslag misgelopen, dat is wel 780 euro! Gelukkig kunnen wij je hiermee helpen. Via Leuker.nl kun je met terugwerkende kracht je zorgtoeslag aanvragen. Het mooie is dat dit bedrag, binnen enkele maanden, in één keer wordt gestort in plaats van een maandelijks bedrag zoals de zorgtoeslag van het huidige jaar.

Tot 1 september 2016 aanvragen!

Wanneer je je zorgtoeslag van 2015 nog wil aanvragen moet je er wel snel bij zijn. Dit kan namelijk nog maar tot 1 september 2016. Na 1 september is het niet meer mogelijk je zorgtoeslag van het vorige jaar aan te vragen. Je doet er verstandig aan om dit te checken, je kunt namelijk tot wel 936 euro ontvangen! Ben je benieuwd hoeveel jij kunt krijgen? Bereken hier hoeveel zorgtoeslag jij laat liggen!

Zorgtoeslag 2015, wat kun je ermee?

Het zou zonde zijn als je zo’n mooie meevaller laat liggen. Als scholier of student groeit het geld je natuurlijk niet op de rug. Het is dus mooi meegenomen om in één keer zo’n bedrag te krijgen! Je kunt natuurlijk helemaal zelf kiezen waar je het geld aan wil uitgeven. Zo kun je bijvoorbeeld nog een leuke vakantie boeken. Of wat dacht je van festival- of concerttickets? Misschien ben je wel toe aan nieuwe kleding of schoenen, of wil je graag die nieuwe iPhone hebben? Het is helemaal aan jou hoe jij de zorgtoeslag van 2015 uitgeeft!

Laat  geen geld  liggen en vraag nu je zorgtoeslag van 2015 hier nog aan.
Heb je al zorgtoeslag voor 2016 aangevraagd? Zo niet, dan kun je dit ook gelijk doen.

Betaal je niet teveel voor je zorgverzekering?

Je zorgtoeslag gebruik je over het algemeen om voor je zorgverzekering mee te betalen.
Check dus dat je niet teveel betaal voor je zorgverzekering!
Wij raden je aan eens te kijken naar de FLKS zorgverzekering. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor jongeren en kan je, in combinatie met je zorgtoeslag, zelfs 10 euro per maand opbrengen in plaats van geld kosten!