Krap bij kas geldtips

Ben je student of scholier dan herken je sowieso het moment waarop je net eventjes iets minder geld hebt. Of eigenlijk gewoon platzak bent! Jammer dat we pas op de helft van de maand zitten en dus nog eventjes moeten wachten totdat ons salaris wordt gestort. Dus wat te doen, wat te doen voor nog een beetje poen? In Krap bij Kas geven wij elke keer een handige tip om toch nog wat extra geld te besparen zodat je deze maand nog door komt. Geldtip nummer 6 helpt je door de maand heen!

Geen geld

Heb je geen geld, zit je op zwart zaad, ben je blut of heb je kruis nog munt? Pas dan onze volgende tips toe en hou het nog een paar extra dagen uit zonder inkomen. Behoefte aan nog meer geldtips? Check ook geldtip nummer 1, 2, 3, 4 en 5! Ik moet eerlijk zeggen dat de volgende geldtip een goede geldbesparende manier is, deze pas ik zelf namelijk ook altijd toe. De geldtip van deze keer is namelijk:

 KOOP GROOTVERPAKKINGEN VAN VLEES

Denk je nou: “nee ik ga geen grootverpakkingen vlees kopen want ik eet maar heel weinig vlees en dat vind ik zonde”, dan zou ik nog maar even verder lezen. Het betekent namelijk niet dat je deze grootverpakkingen in 1 keer op moet eten. In tegendeel. Verdeel de stukken vlees in bakjes of zakjes en vries ze in. Zo heb je ten eerste goedkoop vlees en vaak nog eens stukje vlees achter de hand in de vriezer. Het enige dat je hoeft te doen is je kip of gehakt te ontdooien en klaar is kees.

Grootverpakkingen of bonusaanbiedingen

Grootverpakkingen zijn vaak goedkoper dan normale verpakkingen en daarnaast blijft vlees lang goed als je het invriest. Koop je toch liever geen grootverpakkingen dan kan je ook altijd de bonusaanbiedingen van de Albert Heijn bekijken. Deze zijn vaak ook erg voordelig en dan heb je toch een lekker stukje vlees bij je maaltijd.

Heb jij zelf nog een handige geldtip? Laat deze achter in een reactie en wie weet wie je er allemaal de maand mee door helpt! Altijd op de hoogte zijn van financiële veranderingen of meer te weten komen over lastige financiële termen. Volg Leuker.nl op Facebook en Twitter en mis nooit iets!