Investeer in een professioneel voorkomen

Iedere ondernemer kent het belang van een professionele uitstraling. Voor een professionele uitstraling moet jij er zelf  professioneel uit zien. Een onprofessionele uitstraling zorg ervoor dat opdrachtgevers of klanten voor de volgende opdracht liever iemand anders zullen vragen. Een maatpak is het ideale middel om zo professioneel mogelijk over te komen.

 

Een goede eerste indruk

Bij tijdelijke opdrachtgevers is het nog belangrijker dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Je wilt natuurlijk dat opdrachtgevers je opnieuw zullen inhuren. Voor zo’n onuitwisbare indruk is het haast onnodig te vertellen dat je goed werk moet leveren. Door goed werk te leveren krijg je tevreden klanten en opdrachtgevers, waardoor ze je opnieuw zullen inhuren. Vooral de eerste indruk is ontzettend belangrijk. De eerste paar seconden bepalen al hoe je opdrachtgever over je zal denken. Zorg daarom voor een zo professioneel voorkomen, wat al begint bij hoe je je kleedt en wat je houding is. Met een stralende glimlach en een stevige handdruk heb je direct een streepje voor. Laat je zelfvertrouwen zien, en straal rust uit bij het gesprek met je opdrachtgeven of klanten.

Onmisbaar voor ondernemers: een maatpak

Wat vaak vergeten wordt is dat een goede indruk niet alleen ligt aan het werk wat je levert of aan de stevige handdruk. Het is ook zeer belangrijk hoe je je presenteert. Met een verzorgd uiterlijk en verzorgde kleding maak je direct een betere indruk dan wanneer je er onverzorgd uitziet. Om verzekerd te zijn van een professioneel voorkomen is het verstandig te investeren in een pak op maat. Bij een maatpak zit iedere centimeter van de stof precies goed. Nooit meer strakke knopen, te korte mauwen of broekspijpen, en geen knellende riem meer. Voor een prachtig maatpak ben je op het juiste adres bij Rietbergh mode. Laat jouw unieke en perfect passende maatpak maken door specialisten die hun vak door en door kennen. Met een maatpak weet je zeker dat je altijd een onuitwisbare indruk achterlaat!