Zorgtoeslag 2016 aanvragen: leuker en makkelijker!

Zorgtoeslag 2016 aanvragen, nog niet gedaan? Doe het dan snel en makkelijk op Leuker.nl! Want waarom lastig, met DigiD je zorgtoeslag aanvragen als het ook makkelijk en leuk kan?

Zorgverzekering afsluiten

Als je achttien wordt of net bent geworden dan ben je verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Het is niet altijd even leuk en makkelijk om een keuze te maken uit de vele zorgaanbieders die je lekker proberen te maken met voordelige polissen en lage premies. Ben je nou op zoek naar een goede, voordelige zorgverzekering speciaal voor jongeren? Kijk dan eens naar de FLKS verzekering met goede dekking, keuzevrijheid en de allerlaagste premie.

Zorgtoeslag aanvraag

Heb je eenmaal een zorgverzekering afgesloten, dan komt het leuke gedeelte. Namelijk je zorgtoeslag aanvraag. Want ben jij een scholier, student of verdien je gewoonweg niet zoveel? Dan heb je recht op zorgtoeslag en krijg je maandelijks een leuk extraatje aan geld! Handig toch? Wil je meer weten over zorgtoeslag in 2016 en de veranderingen, lees dan de verschillende blogs over zorgtoeslag of alles over zorgtoeslag op een rijtje.

Makkelijker zorgtoeslag aanvragen

Nou vinden sommigen zorgtoeslag aanvragen maar lastig en weten niet precies hoe je dat nou moet doen of moet regelen. Daarom heeft Leuker.nl het extra makkelijk gemaakt zodat iedereen binnen een paar minuten zijn/haar zorgtoeslag kan aanvragen. Bij ons heb je namelijk geen DigiD nodig en loop je dus ook niet vast wanneer je weer eens je DigiD code vergeten bent. En alsof dat nog niet leuk genoeg is krijg je daarnaast ook nog eens mooie kortingen en deals!

Zorgtoeslag 2016

Dus heb jij nog niet je zorgtoeslag voor 2016 aangevraagd? Doe dat dan snel en makkelijk binnen een paar minuutjes bij ons en profiteer ook nog eens van gave deals!

Heb je toch nog vragen wat betreft zorgtoeslag of het aanvragen van je zorgtoeslag? Kijk anders even op Leuker.nl bij meest gestelde vragen of laat je vraag achter in een reactie, dan geven wij binnen 48 uur antwoord!