Leuker.nl

Leuker.nl is de financiële vriend voor jongeren. Helder uitgelegd en eenvoudig geregeld!

Leuker.nl is een online omgeving die de financiële wereld inzichtelijk maakt voor jongeren. Door het inzetten van

slimme technologieën krijgen jongeren de mogelijkheid om al hun financiële zaken goed, snel en eenvoudig te regelen.

Over ons

Het team van Leuker.nl bestaat uit jonge ondernemers en specialisten op het gebied van Finance en Technology. Door de ideeën van de jonge ondernemers te combineren met de kennis van de specialisten weten we goed wat jongeren nodig hebben, en kunnen we onze site blijven ontwikkelen.

René van Dijk
René van Dijk
Directie
Jeroen van Uden
Jeroen van Uden
Analyst
Adriaan Dekkers
Adriaan Dekkers
Analyst

Ed Bras
Ed Bras
Founder, Directie
Dave van Rijn
Dave van Rijn
Team Lead IT
Leon van Lange
Leon van Lange
Raad van advies
Maarten Rutgers
Maarten Rutgers
Raad van advies
Brian Nieuwenhuijzen
Brian Nieuwenhuijzen
Webdesigner

Over Leuker.nl

Ouder worden brengt veel leuke dingen met zich mee. Zo mag je bijvoorbeeld auto rijden, gratis reizen met studenten-OV, uitgaan en legaal drinken. Daarnaast komen er echter ook opeens veel regels en verplichtingen bij kijken.

 

Jongeren krijgen behoorlijk wat voor hun kiezen op financieel gebied. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met allemaal verschillende verzekeringen en moet je belastingen betalen. Wegwijs worden in de financiële wereld en uitzoeken hoe je alles moet regelen, kan behoorlijk ingewikkeld zijn.

 

Bij Leuker.nl vinden we dat het belangrijk dat die financiële zaken helder worden uitgelegd en dat jongeren alles eenvoudig kunnen regelen. We maken het niet alleen makkelijker, maar ook leuker!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Leuker.nl beantwoorden wij graag al je vragen. Ga daarvoor naar onze contact pagina of stuur ons een berichtje op Facebook.

Verdienmodel

Leuker.nl is een jong bedrijf dat graag wil groeien. We zijn daarom niet alleen druk met het ontwikkelen van onze website, maar ook met het zoeken naar de juiste verdienmodellen.

 

Op dit moment wordt er hoofdzakelijk geld verdiend met de ‘verkoop’ van producten. Je betaalt bijvoorbeeld een klein bedrag om via ons je belastingaangifte te doen of je zorgtoeslag aan te vragen.

 

Als je via onze site bijvoorbeeld een zorgverzekering bij FLKS afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie. FLKS is partner van Leuker.nl, hierdoor kunnen we goede afspraken maken en zorgen voor eerlijke tarieven.

Partners

Tijdens onze realisatie hebben we samengewerkt met en zijn we geadviseerd door Deloitte. Daarnaast hebben we een PKI certificaat (digitale handtekening), zodat we via een digitale beveiligde verbinding met de Belastingdienst mogen communiceren. Betalingen via onze website worden uitgevoerd door iDeal en Afterpay.