Partners van leuker.nl

Leuker.nl staat altijd open voor interessante, mooie, boeiende, positieve en vooruitstrevende samenwerkingen. Wij werken op dit moment dan ook met de onderstaande organisaties samen om scholieren, studenten en jongeren nog beter te kunnen helpen.

StudentJob

StudentJob brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime- of tijdelijke fulltime medewerkers. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures voor studenten en net afgestudeerden. Voor jou betekent dit een makkelijke manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

StudentJob

AfterPay

Normaal moet je maanden wachten totdat jij je belastingteruggave van de Belastingdienst krijgt, maar dankzij onze samenwerking met AfterPay hoeft dat niet meer. Vraag je belasting bij ons terug en je kunt direct je belastinggeld besteden! Makkelijk en leuk toch?!

What’s in it for you?

  1. Direct je belastingteruggave besteden
  2. Makkelijke en snel aangifte en aankopen doen

OnderwijsXTRA

OnderwijsXtra is het informatieportaal voor onderwijs en zorg. Net als Leuker.nl zorgen zij er ook voor dat iedereen makkelijk en snel informatie kan inwinnen over belangrijke zaken (zoals zorg en onderwijs).

What’s in it for you?

  1. OnderwijsXtra Scholier – alles wat je moet weten als scholier
  2. OnderwijsXtra Student – alles wat je moet weten als student
Leuker belasting terugvragen en zorgtoeslag aanvragen
Leuker belasting terugvragen en zorgtoeslag aanvragen

Stageplaza.nl

Stage lopen begint bij de grootste stagebank van Nederland
Stageplaza.nl is de grootste stagebank van Nederland met meer dan 1195 actuele stages.
Dagelijks worden er door heel nederland nieuwe stages aangeboden en koppelt het unieke matching systeem de CV profielen van studenten aan de best passende stagevacatures. Op zoek naar een uitdagende stage? Kijk dan zeker op Stageplaza.

Studiekeuze Op Maat

Op zoek naar studie maar weet je niet wat voor opleiding? Studiekeuze Op Maat helpt havo/vwo-schoolverlaters en studenten die van opleiding willen switchen om de studie te kiezen die bij hun past.

What’s in it for you?

  1. 94% van de jongeren die gebruik hebben gemaakt van Studiekeuze Op Maat is tevreden met hun coach
  2. Grote kans dat je dankzij Studiekeuze Op Maat tevreden bent met je gekozen studie
Leuker belasting terugvragen en zorgtoeslag aanvragen