Zorgtoeslag aanvragen zonder DigiD

Zorgtoeslag aanvragen zonder DigiD?

Bij Leuker.nl kun je binnen een paar minuten en zonder DigiD makkelijk je zorgtoeslag aanvragen. 

Waarom kan ik zonder DigiD zorgtoeslag aanvragen?

Als je aan de voorwaarden voldoet dan heb je recht op maandelijkse zorgtoeslag, alleen moet je het wel even zelf aanvragen. Dit kan best nog wel eens lastig zijn en al helemaal wanneer je je DigiD-code verloren bent of de activatiecode weer eens verlopen is.

Daarom heb je bij ons geen DigiD nodig en kun je in drie simpele stappen je zorgtoeslag aanvragen. Start de aanvraag, beantwoord een paar vragen en wij sturen je aanvraag direct door naar de Belastingdienst. Dankzij ons beveiligd systeem dat in contact staan met de Belastingdienst is het mogelijk om zonder DigiD je zorgtoeslag aanvraag te doen!

Wanneer kom ik in aanmerking voor zorgtoeslag?

Wil jij zorgtoeslag aanvragen? Check dan eerst of je in aanmerking komt voor de maandelijkse zorgtoeslag. Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

    1. Je bent 18 jaar of ouder.
    2. Je hebt de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning.
    3. Je inkomen is niet te hoog, in 2016 en 2017 is dat 19.775 Euro (alleenstaanden).
    4. Je eigen vermogen (spaargeld) mag niet hoger zijn dan 106.941 euro bruto (2016 en 2017)

benieuwd hoeveel zorgtoeslag jij kunt krijgen? Bereken het nu!

Wanneer wordt mijn zorgtoeslag uitbetaald?

Altijd handig om te weten wanneer je zorgtoeslag wordt uitbetaald en wanneer deze dan ook op je rekening staat. Er geldt een algemene regel voor de uitbetaling datums van de Belastingdienst. Toeslagen worden altijd op de 21ste van de maand uitbetaald behalve wanneer de 21ste in het weekend of op een feestdag valt. In dat geval wordt de zorgtoeslag één werkdag later op je rekening gestort. Meer weten over uitbetaal datums? Check dan de onderstaande blogs:

Uitbetaling zorgtoeslag 2016

Wanneer staat de zorgtoeslag op mijn rekening?

Dus wordt jij binnenkort 18 jaar of heb je nog niet je zorgtoeslag aangevraagd? Doe dat dan direct online, binnen 3 minuten en zonder DigiD op Leuker.nl!

Eerste hulp bij afsluiten!

Vergeet je niet om ook een zorgverzekering af te sluiten?